Scorett webshop



Nu har äntligen Scorett öppnat sin webb-butik! Och jag kunde inte vara gladare, eftersom vi inte har den här i stan.. Just nu erbjuder de 20% rabatt på hela sortimentet + fri frakt. Super! För mig blev det dessa söta ballerina för 360 kronor ¬  ÄLSKAR Scorett! Bästa skobutiken!!






Glass i Söderköping & Shopping

...så blev måndagen lite roligare! Haha. Tanken var bara att kolla efter en fin blus jag sett, från Vero Moda. Som jag hittade i vår lilla minibutik här, gladast :D Så sjukt fin. Efter det skulle jag trava till h&m och köpa något baslinne, sen när jag står i kassan så står det en tjej framför mig och köper en riktigt snygg tröja. Så då var jag tvungen att plöja igenom affären för att leta efter den. Haha! Supermjuk var den också och så är den modellen kortare, går typ till strax över naveln, så man får ha ett linne under. Love it! Kommer sitta finfint kulna höstkvällar. :} Ser mycket finare ut irl :> Knäppte några slarviga bilder nyss.. Blev lite ansiktspryttlar också, har alltid kört med samma kräm morgon & kväll, men nu köpte jag faktiskt en för varje tillfälle. Får väl se om jag märker någon skillnad.. Blocket köpte jag för 10 pix, roligare att skriva i fina block ;)

I lördags så var vi till Söderköping och åt glass, jag och mitt hjärta. Det var en sådan fin dag så tyvärr var det världens kö in till glassbaren. Så det fick bli kulglass i den snabbare "kiosken" istället. Jag tog, jordgubb- och rabarbersorbet, chokladboll och äpple & kanel. Deras äpple & kanel glass smakar precis som paj! J tog en hink med fem kulor + mjukglass, haha ;D Snacka om att han var mätt efteråt. Grymt gott är det i alla fall och det var en mysig tripp!






Hellcats

Tankade hem Hellcats i fredags, efter att ha sett det på tv lite då och då. SÅ BRA! Precis min smak. Snart kommer min älskade hem också, efter nästan en vecka ifrån varandra <3 Längtar! Kommer krama sönder honom.
Regnar gör det också, perfekt mysväder. Ser fram emot en sådan dag. Helgen har varit supermysig, men mer om det en annan gång :}

 


Biomys & ny vecka

Då var både första jobbdagen för den här veckan samt augusti månad igångkickade. Känns lite extra jobbigt med måndagar, som vanligt, och ännu märkligare känns det väl att det är augusti? Känns inte som jag fått ut mycket av den här sommaren, jag lever i min lilla bubbla på jobbet och det känns som det lika gärna kunde vara höst utanför.

Igår var jag & J ute och åt samt gick på bio, Green lantern. Älskar utbudet av mat i den här staden "ska vi äta thai, grekiskt eller pizza?" haha. Sämst :') Filmen var helt okej, mysig söndagsfilm. Sen så är Ryan Reynolds rolig + ögongodis ;) En till favoritskådespelare var med, vackra Blake Lively! Så det höjde nog filmen för mig till det bättre.