Back to black

Kollade på Glee häromdagen och då framför Naya Rivera Amy Winehouse's låt 'Back to black'. Hon är så duktig!
Riktigt tragiskt att Amy gått bort, en sådan begåvning. Men det var väl bara en tidsfråga. Hennes pappa hade ju redan skrivit talet till hennes begravning, efter en tidigare överdos. Enligt föräldrarna så gick de bara och väntade på detta. Så himla tragiskt, men jag antar att det inte är så lätt att dra någon ur det där träsket.

Spotify link ¬
Amy Winehouse - Back to black

...we only said goodbye with words
I died a hundred times


Reebok Runtone

Här ser ni mina nya bästa gymkompisar - ett par Reebok Runtone. Jag trodde till en början bara att det fanns Easytone men efter lite googlade så visade det sig att de finns i tre olika modeller, Runtone {löparskorna}, Easytone {gång} och Traintone {gymskorna}.
Helt underbara är de, skönare sula får man leta efter! Jag beställde mina från Spartoo.se för 630 kronor om jag inte minns fel, då det var rea. Annars kostade de 932 kronor. De ser dock ut att vara slut nu. Är väldigt nöjd med mitt köp! :)
{Blev ingen bild på undersidan för de var så skitiga, men ni som undrar hur de ser ut kan kolla här}




 


Välkommen till min nya blogg!

Jag tänkte faktiskt att jag skulle börja blogga lite smått igen. I miss it! Anyways, jag tänkte att jag skulle gå ut och få lite sol i ansiktet nu :) Ääntligen tittar solen fram igen - det har ju varit dåligt av den varan i sommar. Å andra sidan är det betydligt lättare att gå till jobbet då.

Det kommer nog upp några inlägg under dagen, har en hel del inspiration nu ;)