Wishes

..& jag som inte trodde jag önskade mig något i år ;) Nej, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att köra en jul utan klapparna! Men om jag får välja så är det roligare att ge, gillar känslan om det är något uppskattat man köpt! Men det är klart att det inte skulle vara dumt om jag hittade något av detta under granen ;D

Kissy jeansleggings av märket Dr Denim samt skor Nelly.com
Favoritleggingsen - ser ut som vanliga jeans och sitter sjuukt snyggt & slimmat.

Clean "juledition" begränsad upplaga, säljs på bl.a. Kicks & Åhléns

Sex and the city-box & Sodastream Cdon.com
Var helt beroende av bubbelvatten förut, drack jämt det på jobbet! Så gott! Den röda är superfin!

I love...vanilla & icecream & Victoria's secrets strawberries & champagne Beautyzone.se
Bodylotionen är riktigt billiga! 69 kr resp. 149 kr. & jag som inte ens trodde man kunde hitta Victoria Secret i Sverige! Finns i flera olika lukter.

Ogillas att det blir suddigt! blö. Förstör!

wishes








Yankee

Har haft en sådan mysdag med Johanna idag. Började med en fika/frukost på stan, gick på stan lite, hittade första julklappen!! Äntligen, jag har börjat få lite småpanik. Är alltid ute i god tid vad det gäller allt. Å andra sidan så vet jag inte när jag började handla förra året, men det känns som tidigare! Vet man bara vad man ska köpa så går det ju fort, men det är väl där problemet ligger ;) Vill inte bara köpa något för köpas skull heller, utan det ska betyda något och komma till användning ;) Fast så brukar jag alltid resonera! (Det är väl därför det blir så svårt också)
Fick även med mig lite saker själv, en snygg glittrig tröja bl.a.
Efter stan & en snabbvisit för Johanna på skolan, så bar det iväg på lägenhetsvisning! Kul kul.

Godaste jag någonsin luktat på tror jag! Hittade ett stort parti av olika Yankee ljus inne på Confetti här i Nyköping! :} Köpte det här pytte för 30 spänn. Riktigt dyra ljus, sånt man får önska sig ;D Blev sugen på ett Clean cotton att ha i sovrummet eller badrummet också! Luktar riktigt gott & fräscht!







Party

Hela helgen har varit ett enda party! Haha. Nej, inte direkt. Men igår fyllde min fina vän Ida 20 år. Blev en väldigt lyckad kväll/natt med gemensamma & hennes vänner. Spelade bl.a. våghals & ingen bangade på konkan ;D Sedan tog gänget största taxin från Isaksdal & ner till dansgolvet på Mike's! Grymt kul! När vi kom dit så stötte jag på Sofia & Tina, så blev en massa snack där då vi inte ses så ofta! När baby kom och hämtade hade jag ett leende på läpparna & tänkte att livet är allt bra härligt.

Har mått helt okej idag ändå. Vaknade av lite illamående men lyckades somna om! Sen bar vi oss iväg på jakt efter kebabrulle, eftersom jag var dum och så osugen på en när vi gick hem igår. Kändes dumt när jag kom hem förstås! Blev sådär vrålis. Dagen har spenderats i soffan med mitt 'a, vi har spelat nya Harry! Haha. Älskar det! Fick det i namnsdagspresent i fredags av huney. Så gulligt!

Nu ska vi börja se Glee, säsong tre, we have some catching up to do!

Julstjärna

Så var det måndag igen. Är ensam hemma ända till torsdag, bu. Ogillar verkligen att vara ensam! Men det kan vara riktigt skönt också. Tur att det är något bra på tv ikväll i alla fall, Ensam mamma söker-finalen! Woho. Jag vet nog vilka de väljer vid det här laget ;D

Nej nu ska jag slå mami en pling. Sen ska jag dra på mig min nya mössa och cykla till affären. Vad ska man äta ikväll då? Pasta carbonara lutar det åt.. Blir nog det! :D

Köpte denna finfina lampa inne på Clas Ohlson idag! Det är en två-i-en lampa, eller vad man ska säga, man fick med en extra lampskärm, så man kan ha stjärna under julen och den "vanliga" annars. Priset? 99 kr/st. Asbra! Finns med vit fot också.. Förresten, har de slutat sälja papperstejp? Inte ens Clas hade det..




Ombre hair

Funderar & funderar lite till.. Vill i alla fall ha en förändring. Tycker ombre hair är så snyggt sedan jag såg det på Sophia Bush. Måste köpa en mössa imorgon, så då passar jag nog på att kolla efter hårfärg också! Meen, ska låta håret växa lite till innan jag färgar det! :)



 


Winter caramel

Har haft en jättebra dag! Läste ut min bok under eftermiddagen, superbra var den! Så nu längtar jag till att se filmen, även om det var en obehaglig historia, så var den fruktansvärt bra och nyttig.

Nu till kvällen blev det pizza och så hittade jag chokladen på Maxi!! Det låg tre stycken kvar. Lycka! Har inte orkat äta så mycket än, är helt proppmätt, men den var verkligen god. Så verkligen värd att köpa.


Tre fina

Finfint från Topshop. Älskar den blommiga! Såå fin. Så fint att det är på väg till mig från UK!


Vinterjacka

Nyss hemkommen från gymmet med bästa vännen, skönt att ses igen ♥

TwiDay igår var riktigt bra :} Kändes som att man glömt så mycket av filmerna, eller man kom ju ihåg det när man såg det igen, men det blev lite som att se de för första gången igen. Blev faktiskt aldrig rastlös så det var skönt! Sen vid 24 så var det ju dags för premiären, då var man exalterad! ;} Filmen var bra, som vanligt är det något där som gör att man sitter fängslad :} Men att den har 11-årsgräns kan ju diskuteras.. Riktigt starka och obehagliga scener på sina ställen, som inte jag skulle vilja visa en 11-åring!

Imorgon blir det kika efter en skön vinterjacka. Blir antingen en ny eller lämna in den gamla till kemtvätten.. luktar skunk! Haha. Vill ha antingen en mörkgrön, röd eller vit, det ska vara päls på luvan och så måste den kunna gå att dra in i midjan med någon typ av resår. Kommer inte köpa någon som jag är halvnöjd med utan den ska helst kunna användas två-tre vintrar som min gamla gjort :}

Nu tänkte jag mysa ner mig i soffan, ska tända en massa ljus & ladda gårdagens Desperate Housewives. Missade ju det!! Verkar grymt spännande. Can't wait ;}



Woolrich's parkas ser ju helt gosiga ut, synd bara att de är så fruktansvärt dyra!







Pepparkaka

Idag ska jag & älskling gå på Twiday! Haha. De tre första filmerna & sen världspremiären av Breaking dawn: part 1 kl. 00.00 ;} Kommer ju bli sjukt rastlös! ;} Haha. Mitt första riktiga filmmaraton.. Börjar 16.30 och slutar väl runt 02.00? Men det är ju bra filmer!

Köpte dessa ljuvliga doftljus på Ikea i helgen, med lukt av pepparkaka! Mums.





Macao

I helgen var jag och Johan upp till Heron.. och Ikea :} Inhandlade ett nytt lager med ljus, en assöt tomtebricka till att ha julfikat på, så mini och söt! nya vinglas, eftersom hälften av de gamla gått sönder i disken. Och en praktiskt klädställning & självklart vita galgar till den! Nöjd chey ;D

Vi såg Contagion på bion. Handlade om en ny superinfluensa som slog ut miljoner av liv. Otäckt men intressant och spännande!

Nu tänkte jag fixa naglarna lite, behöver fräschas till! Köpte ett nytt rött nagellack på stan idag, Mavalas Macao. Snyggaste röda lacket jag använt. Har haft det förut men själva flaskan gick sönder när jag skulle skruva upp penseln en gång :'D Så idag fick jag äntligen tummen ur och köpte mig ett nytt. Kände att det var på tiden! Favvolacket nr 1. Så snyggt med röda naglar!!













Kabelstickat, flätat & vintermönstrat


Varma, sköna & snygga tröjor till en ganska billig penning. Jag är helt såld på den längst upp till vänster med flätat runt halsen. Så snygg!



Hennes&mau


Gavin Degraw

Jag ÄLSKAR Gavin Degraw. Här är en superbra låt från hans nya album. Tänkte göra en spellista med låtar jag lyssnar på just nu och lägga upp här sen :}



I drink to that

... kom hem från affären med sallad! Insåg att det är nog bra att äta något innan halv fem :} Tråkigt nog är den inte lika god som den jag åt ihjäl mig på i somras, när jag jobbade i Oxelösund. Haha ;} Salladen i förbutiken på kvantum där är bäst! Fräsch och tusen gånger godare än den som finns här :/ Men gott iaf!
Här ser ni några testfoton med kameran. Ta i beräkning att jag inte lagt ner någon tid på bilderna. Såå, de knäpptes i stort sätt bara. Var för sugen på salladen för det! ;}
I alla fall, idag är ingen vanlig dag, för idag har jag och Johan varit tillsammans i 2½ år. Mys! Är så lycklig med honom. Kommer på mig själv ibland med att sitta och titta på honom och bli alldeles tårögd av lycka! Underbart att ha den känslan.
Nej nu har jag en hel del att stå i innan mannen i huset kommer hem! ;} Diska, baka bröd, laga mat, posta paket osv. Vadå hemmafru? ;D

{Har fått Rihannas låt Cheers på huvudet, därav rubriken}

När jag handlar själv får jag köpa te! Haha :} Totalt bannlyst när vi handlar tillsammans, då det inte går åt så mycket här hemma. Men, nu är det ju faktiskt högsäsong för det!
;}


iPhone 4s

En uppgradering! Så skönt att slippa kisa (eller zooma in) när man ska läsa något {mycket bättre grafik!!}. Sen så är den ju vit! Kärlek på bara det. Lekte lite med kameran nyss, 8 mpx (!). Har inte bildat mig mycket till uppfattning än, måste prova lite mer. I olika ljus och så. Det fina fodralet fick jag av sötaste Amanda i julklapp förra året. Som hon själv hade virkat. Like it a lot!

Nu ska jag göra lite nytta här. Ska cykla till affären och köpa grejer till kvällens middag. Tänkte göra gulaschsoppa och filmjölkslimpa. Riktigt sugen på det. Sen så måste jag köpa ett gäng frimärken också, har lite paket att posta :}

 


In time

Åh. blir så glad när jag hittar en bra film! Var på bio igår och såg denna! Så grym. Bra skådespelare, handling, fångade publiken bra, spännande... Bara så bra! Satt som naglad hela filmen.


Sarahs nyckel

Köpte den här boken på Arlanda innan vi åkte till Gran Canaria. En bra historia, men inget vidare till författare, tyvärr.. Men den är så hemsk och spännande att det är svårt att lägga ifrån sig den ändå. Den har även filmatiserats, ska se filmen efter jag läst ut boken. Är alltid skeptisk till filmatiseringar av böcker, men denna har faktiskt fått 7.3 i betyg på imdb. Fullt lika bra lär ju inte filmen vara, men den är förhoppningsvis sevärd!

Juli 1942: Sarah, en 10-årig judisk flicka, gömmer sin yngre bror i garderoben strax innan familjen brutalt arresteras av den franska polisen i den beryktade hopsamlingen av judiska familjer VeldHiv. Hon låser garderobsdörren och stoppar nyckeln i fickan, övertygad om att hon ska komma tillbaka om några timmar. Men timmarna blir till dygn och Sarahs desperation växer.

Maj 2002: Inför 60-årsdagen av VeldHiv ombeds Julia Jarmond att skriva en artikel om denna svarta dag i Frankrikes historia. Under sitt sökande efter uppgifter snubblar hon över Sarahs nedtystade familjehistoria. Julia känner sig manad att skriva om flickans öde, och under sina efterforskningar av det förflutna börjar hon ifrågasätta sitt eget liv. Sarahs nyckel är en roman som tar upp de tabun och den tystnad som omger denna smärtsamma episod i Frankrikes historia.




Philosophy

köpte detta idag + lite till. Har länge velat testa Philosophys produkter, men det finns väl nästan inga återförsäljare i Sverige? Cinnamon buns är en 3-i-1 produkt, fungerar som både schampo, duschkräm och badskum! Haha. Vem vill inte gå runt och lukta kanelbulle liksom? ;} Mmm. Flaskorna är ju också sjukt fina. Fina att ha stå framme.
Hoppas parfymen luktar gott, ska vara en sensuell doft av musk. Love that too.

Yesstyle


179 kr respektive 224 kr


Calvin Harris

..är tamigfan helt magisk! Lyfte hela globen i tisdags :}


Ricinolja

God morgon!
Har varit uppe och stökat här hemma i över en timme. Sitter just nu med en stor kopp te {bra att all mjölk är slut här hemma då går det åt lite te-sorter} och har just knaprat i mig öljäst, haha! Det är ett kosttillskott som innehåller b-vitamin som hjälper till att göra bl.a. hår och naglar starka. La i ricinolja i hårbotten också {som gör att håret ska växa upp till fem cm i månaden istället för en}. Sjukt kladdigt men det gick förvånansvärt bra! Bara att hoppas det funkar nu. Verkar fungera toppen för Linn!
Ska lägga i en vårdande inpackning också, måste bli bättre på det! Minst en gång i veckan. Jag har en väldigt "skör" hårsort. Alltså väldigt tunna, fina strån. Trist, men ska försöka jobba uppbyggande. Ta hand om håret, med rejäla hårinpackningar, slita minimalt på håret genom att bara tvätta det 2-3 gng i veckan {man vänjer av håret och så finns det torrschampo, sjukt bra!}. Bara använda plattång och andra stylingverktyg när jag absolut måste & endast då bara använda lite hårspray också {eftersom det också sliter oerhört på håret}.
Så ja, det är väl min plan, räknar med resultat redan till jul!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, göra mig iordning lite, slå in paket och sedan ge mig ut på promenad med Anna vid ett-tiden! :}

Mumin!






Cover all mix

Var på stan tidigare & letade present till lilla Melker (kusinbarn). Ska dit och hälsa på någon dag snart :} Blev en supersöt Mumin-pyjamas. Passade även på att köpa en ny Cover all mix. Mest den för att täcka under ögonen jag använder, men kunde inte motstå burken heller ;} Räcker en evighet ändå. Men dyr är den med sina 265 kronor.
Köpte en smarrig sallad innan jag åkte hem också, på Caffe latte. Älskar deras service, han var snäll och gav drickan gratis :} Men så sprang jag väl en hel del där också när jag jobbade på väster ;}
Ikväll blir det kanske bio, Tintin i 3D. Om huney hinner plugga klart allt han ska :} Hoppas. Annars kan det bli en mysig fredagsbio istället.

Just det, i bakgrunden ser ni den hemliga presenten, som Johan fick när han fyllde. Var något han verkligen ville ha, nämligen ett Playstation 3! Fick välja till ett spel och när jag köpte den, så Fifa 12 blev det såklart. Det slog jag in och tog med till Gran Canaria, så fick han Playstationet när vi kom hem :} Så här hemma slåss vi om Wii't respektive Playstationet. Eller snarare tvn då ;} Nej, skämt åsido. Har börjat spela lite Super Mario bros igen, för att träna, är riktigt kul att spela själv för då hinner jag ta grejerna och åstadkomma själv ;}