Boots

..& så var det fredag igen! Johanna har just åkt hem, hon lurade på mig att se Orphan :} Den var inte så läskig, men spännande och riktigt bra var den! Och psykologisk, älskar det! Kanske blir fler thriller/skräck för min del nu? ;} Haha just det, värsta söta grejen förut! Vi sitter och kollar på film, så plingar det på dörren, Johan går och öppnar och där står det en liten kille, kanske sju år och säger bus eller godis. Så har vi inget vidare till godis hemma så Johan bara "vet du vad, jag ska åka och köpa godis, kommer ni tillbaka lite senare?". Haha. Så gulligt.

Tidigare i veckan så var jag i Norrköping en sväng. Träffade Sofie och gick på stan lite och hämtade ut Rihanna-biljetterna. Tog Ticnet-ombud som leveranssätt och var helt hundra på att jag hade gjort det förra gången också och då hämtade jag ut de här i stan. Men fick inte ut de här, så fick hämta de där i stället. Wierd! Aja, har biljetterna nu, så det är skönt!


Har velat ha sådana här skor länge nu, de ser så nonchalant/rockiga/jag-har-inte-brytt-mig-om-vad-jag-tagit-på-mig-snygga ut! Blev två par då jag inte kunde bestämma mig för vilka jag skulle ha ;} Men de nedersta fick jag för typ 150 pix, älskar Skopunktens "andra varan för halva priset" :}






iPhone 4s

Sugen så in i .. ;} Blir den vita isf! Den där kameran skulle inte vara helt fel på Rihanna nästa vecka, när man inte kan släpa systemis! ;} åh, får fundera ett tag till.


How a friday should be...

Myser i soffan! Älskar fredagar. Bästa dagen på hela veckan! :} Har laddat upp med en hel del gott som ni kan se ;} Fick nöja mig med en vanlig mörk choklad, kollade på Maxi efter den nya Marabou Premium, vinter edition'en. Men fanns icke! Synd. Ska tydligen smaka lite knäck! Vill prova. :} Oh just det, ser ni de snygga godispåsarna de har på Maxi? ;} Idag bokade vi biljetter till Twiday {Maraton med de tre första filmerna och efter det världspremiären av Breaking Dawn} på den nya biostaden här i Nypan. Ska bli kul!
Nu ska jag krypa upp brevid Johan. Vi sitter i varsitt hörn och spelar Wordfeud med varandra och kollar på tv ;D {Heter Katarina-a där, lägg gärna till mig, jag vill ha tuff utmaning!},



Älskar vår nya hylla och de söta lyktorna!



Vippigt

Är på hemmaplan igen, eller ja, har varit det i en vecka nästan. Hade en underbart skön, avkopplande vecka med min finaste ♥ Något varmt dock, med 30 grader - men jag njöt mest!

Håller på och tvätta just nu, lite sysselsättning ;} Har varit på gymmet hela förmiddagen och gymmat/simmat. Skönt! Är inne och kollar på Nellys rea also (vip login: frida). Blev lite förtjust i klänningen nedan. Så snygg! Kostar 250 kronor med 50 % off!


På Gran Canaria

Första riktiga dagen här och den har bjudit på poolhäng & sol än så länge! Temperaturen mäter 27 grader och nu ska vi ge oss iväg på en promenad till någon strand :} Tjing!

Soon off..

..till varma sköna Gran Canaria! Det ska bli helt fantastiskt. Har varit jättenervös hela dagen dock. Upptäckte att mitt pass går ut om fem månader (ibland ska passet vara giltigt 6 mån efter hemkomst i fall det skulle hända något så man blir kvar där) men det är förhoppningsvis lugnt då det tillhör Schengenområdet. (Hoppas jag nu!) Har läst lite olika överallt. Dock inte därför jag varit nervös. Nä usch. Jag gillar inte flygplatser, incheckning & väntan. Haha :> Det ända som är kul är starten, när man ska iväg alltså, såå häftigt. Älskart :>

Har varit på stan & köpt födelsedagspresent till J också, som fyller år under resan! I sista stund, men jag visste vad jag skulle ha :) Eller ja, bestämde det häromdagen faktiskt ;} Något han vill ha i alla fall. & eftersom det är stort & tungt (!) att släpa så tar jag bara med en teaser som han får den 11:e. Så får han det stora när han kommer hem :D Nu blev ni nyfikna va? ;}

Nu ska vi snart beställa pizza, sen äre Desperate Housewives klockan 21! Klockan 02 i natt åker vi mot Arlanda! Hoppas, hoppas jag kan sova på planet så resan går fort!!