Wie

Några snabba rader. Ska hoppa in i duschen om några sekunder och sedan göra en kopp te, till kvällens Svärdet & Spiran. Riktigt bra "serie" som började igår och är varje kväll tom torsdag. Sen blir det sängen & upp och jobba. Saknar min baby så mycket! Har inte setts något i jul, fast han kom igår kväll, men då slocknade han nästan direkt. Men imorgon efter jobbet tänkte jag åka hem. Vi ska ha sen julklappsutdelning! Mysmys. Riktigt kul att vara tillbaka på banken! Dagen var fylld med positiv energi och glada människor som önskade god fortsättning ;) Typ alla, blev lite tjatigt efter ett tag ;) Haha, nej då.
Pratade med bästa Johanna efter jobbet, mys och nyttigt samtal!
Gjorde även planer med Amanda, fy fan så kul och mysigt på torsdag kväll. Ser fram emot!!

Nu, dusch och champagne&fläder te!!

Flower shell

Var tvungen att ha ett skal till min nya telefon. Fan så hal den är! Haha. Vid tillfällen har den helt oprovocerat glidit av hyllor och soffkanter & därmed flygit en halvmeter ner i backen. Jo man tackar, jag som är supernojig när det kommer till att tappa telefonen i backen. Tappade min förra kanske max två gånger och nu har jag redan tappat denna kanske fem gånger. Tror ju att den ska lägga av direkt, eller att jag förkortar livstiden på den (a). Så, jag hittade det här fina först på apple för 279, dyrt tyckte jag. Sen hittade jag samma skal för 139 kr. Bra pris! Lite juligt och fint. Ville egentligen ha det blå med moln från samma {Cath Kidston} men de var slut.


Make up don't break up

Knäppte just upp en iskall cola och värmde några lussebullar. Tycker jag varit värd det efter dagens tvätt- & städpass ;)

Igår så var jag en sväng till Norrköping, Sofie fyllde år, så det blev stan en svängom och sedan tårta. Gott! Fick med mig lite behövligheter från Kicks. Varför har vi inte det i Nyköping för? Kommer aldrig något nytt.. Tycker de har så mycket bra & roligt! Fick även med mig tre fina plagg, bl.a. en svart cape från Åhléns som jag varit på jakt efter ett tag! Den är så mjuk :)

Mina parfymer kom idag! Wie. Luktar så gott. Blir perfekt efter vårens träningspass. Har inte bestämt mig än om jag ska köpa ett tremånaders eller ett halvårskort. Blir nog ett halvårs.. Tanken med ett tre-månaders var att jag skulle träna riktigt intensivt och sedan bibehålla önskat resultat efteråt genom att löpa istället för att gå på gym.. Köper jag för en kortare tid så finns inte chansen att jag slappar till heller ;) Well well, we'll see.. tänkte vänta till efter nyår.

Lite nödvändigheter! ;D Använder bara mineralsmink nowadays, så igår unnade jag mig en ny större kabuki-borste samt rengöring. Satan vad jag är dålig på det! Men det blir det ändring på nu. Lite handkräm samt två nya torrschampoon jag aldrig testat förut fick också följa med.


Två klappar till mig själv

Parfymkitet önskade jag mig av mami, men det var slutsålt i hela stan här. Så då gav jag mig själv det i julklapp ;} Fyndade det på Nelly som hade satt ner det med 20% så det kostade 555 kr + att jag hade ett presentkort där, så då blev det mitt för 455 kr med fri frakt. Sweet deal! ;} När ord. pris är 699 :-
Sen så köpte jag en Easytone träningstopp på rea hos Ellos. Har ju deras träningskor och är grymt nöjd med de. Världens skönaste skor typ. Toppen är i alla fall utrustad med starka tejpningar för ökad muskelaktivitet samt att den ska ge bättre hållning! Vet ej om det fungerar, men det ska sitta åt när man tränar enligt mig. Inget ska hänga och dallra, det förstör ;D



Julmys i Stockholm

Hellu! Har haft en otroligt mysig dag i Sthlm tillsammans med Sofie. Det har rullat på med julklapparna ;) Skönt! Har inte alls många att köpa egentligen, men det svåra är vad man ska köpa. Är helnöjd med de jag köpte idag i alla fall!
Myste runt på Nk och beundrade den fina julskyltningen. Det går inte låta bli att få julkänsla när man går där inne eller bara utanför!
Haha, gud vilket velande jag utsatte Sofie för! Drog med min gamla vinterjacka eftersom planen var att jag skulle hitta en ny på Stadium och lämna in min gamla dunis så de kan skicka den vidare till Ryssland, Ukraina, där den behövs :) Hittade en så fin mörkgrön på Bik bok, ja, den var väl så perfekt ungefär som jag målat upp mig att den perfekta jackan skulle vara. Blev dock inget köp där för jag ville inte ta första bästa, hade ju knappt gjort stan än då. Blev två omgångar in på Stadium innan jag bestämde mig för en röd med päls på luvan, så fick jag min gamla inlämnad + 300 kr i rabatt på den nya! Känns så dumt att ha två vinterjackor liksom, när någon där ute behöver den mer än att den hänger i min garderob! Man använder ju ändå bara en och samma jacka när det är som kallast. Dagens goda gärning! ;) Blä. Gör ont i mig att tänka på de som har det svinkallt och inte råd med värme och ett dåligt isolerat hus! En av anledningar till att jag vill bli socionom, vill komma ut på "fältet" och hjälpa till! Se det där lilla som västvärlden hjälper till med & skapa bättre förhållanden! Jag vill göra en insats, en dröm är att jobba för Rädda barnen eller Röda korset.
Ta hand om er där ute!



Jag kan ha köpt...

..ett par av de snyggaste skorna jag någonsin skådat! Ikväll blir det massa mys, först med Johanna, sen ska vi väl äta något riktigt gott eftersom det är fredag :} Funderar på att baka brownies också, fick ett oerhört chokladsug igår!