Såhär mysig har min tisdagkväll varit..

...med världens bästa Johanna! Vi gick på Jägarna 2, som var toppen & sen åt vi på Greken & drack vin. Mitt-i-veckan-mys på hög nivå! Så mycket roligare vardagen blir. Nu måste jag försöka sova, upp & jobba tidigt imorgon! Puss


Sonia Kaki

Nya vinterskooor. Beställde de häromdagen från Spartoo.se :} Kostar 550 kronor. Blev mina för 495 kr då jag använde rabattkod SPARTOO10SE. Som ger 10% rabatt om man handlar för 550 kronor eller mer. Ser hur gosiga ut som helst! Älskar modellen också. Min nya favvo :}


Multi Fluorescent Stripe Bandeau Bikini

Jag ÄLSKAR min nya bikini som trillade ner i brevlådan för någon vecka sedan! Längtar till jag kan använda den på stranden på G C! Kände dock att jag skulle tagit en storlek större, då den var liten i storleken, men äsch, det får gå ändå! Från TOPSHOP, såklart :} £26 ~ 290 SEK.


New in

Två st nya myströjor från TOPSHOP. Såklart ;} I höst älskar jag pälsdetaljer! Snyggt & mysigt.
Har slängt ut en hel del annonser på Tradera nu på dagen. Bara en bråkdel av allt jag skulle kunna göra mig av med, men det är ganska tidskrävande att lägga upp allt. Så jag börjar med detta så länge.

Tröjor från TOPSHOP £48 ~ 535 SEK & £52 ~ 580 SEK.


GRAN CANARIA Sunwing Resort & Spa Arguineguin

..den femte oktober åker jag till Gran Canaria med älskling! Bokade resa i veckan :) Wie. Det ska bli så underbart skönt med sommarvärme efter att ha suttit inne hela sommaren och helgerna har varit piss. Kommer bli så mysigt! Minus resan med 5h & 40 min på flyget, enkel resa :\ uscha.
Vi kommer bo på Sunwing resort & spa Arguineguin. Bokade alltså med Ving :}





Soft kitty, warm kitty...

Jobb hela dagen lång idag, 8-18.30. Jag var snäll och ställde upp att jobba kvällspasset här i stan också, därav de många timmarna. Men det gör inget, mer klirr i kassan ;} Går lite segt när det inte kommer in så mycket kunder dock.
Riktigt kul att träffa alla tjejer igen, som vanligt :}

Imorgon blir det gymmet efter jobbet! Så pepp. Måste hinna med att köpa dop- och födelsedagspresent också. Dalarna i helgen! Mysigt som tusan :}

Just det! Funderar på västen nedan från Asos. Är ju som sagt på jakt efter en nu till hösten. Den perfekta växer inte på träd direkt och kommer det en så tar den slut direkt.. Måste ha en, de ser så otroligt gosiga ut :}
Med rabattkod HAPPYLFW så får man 20% rabatt & fri frakt! Tummen upp.
A S O S - 653 kronor






Stella Mccartney for Adidas

Stella McCartney har gjort en supersnygg kollektion för Adidas.. Lite roligare att träna om man har något snyggt på sig ;D
Jag skulle vilja ha dessa toppar, synd att de är så jäkla dyra bara! Kostar 700-800 kr/st.
Sportbh'n är från Nike. Har en likadan fast rosa. Skulle vilja ha en blå också!
Allt finns att hitta på Nelly :}



Weekend

OH. Vad jag vill ha denna pälsväst! Så synd att den är slut i alla små storlekar :/ Den hade varit supergosig i höst & över skinnjackan! Får hoppas att den kommer in igen.

Helgen har varit mysig, med besök av Johanna & Jakob. Det blev pizza, playstation, film & mys. Nu funderar jag på att lägga upp min dator på blocket, vill ha en Mac nämligen. Visste att jag skulle ångra mig! Fan då. Haha.

Life is measured in the moments we remember

Den här veckan har varit så himla bra. Jag riktigt njuter. & inte tal om helgen som var, så härligt spontan och bästa på länge. Jag & Johanna tog bilen upp till Kungens kurva för vi var så shoppingsugna och jag dealade med Johan om att köpa tv-bänken jag spanat på ett tag. Jag har ju velat ha en vit, för jag vill ha allt vitt här hemma, haha :} Men jag har nog börjat ändra mig. Blev modellen jag ville ha fast i svart och den är fan sjukt snygg den med. Känns som hela vardagsrummet blev som nytt, har även gjort om i fönster och lite dekoration. Så nu älskar jag helheten! Fattar inte riktigt hur det kunde bli så snyggt på en dag ;p Ska ta bilder när jag får lust och tid! Vi satt som tryckta mot rutan när vi åkte hem {okej lite överdrivet} med Saaben fullpackad, haha. Så många långa och tunga kartonger ;D Vilket resulterade i att vi satt lagom bra när vi körde ut ;) Riktigt rolig & mysig dag i alla fall, med en trevlig utgång på kvällen! Också den spontan.

 

Sen så skulle vi skynda förbi in på Mediamarkt för att kolla efter lite serier och jag skulle kolla efter Björn Axéns Straight &Curl Nano pro. Har varit så sugen på den sedan jag såg att Linn använder den. Blir sjukt fint & den verkar riktigt smidig! I alla fall, hittade den där men tyvärr fanns inga kartonger kvar, så jag antar att den var slut /: Beställde den istället på nätet. Har riktigt många tänger, mest lock, men det märks att de också blir sämre med tiden. Har haft min GaMa i ett år nu? Och tycker den börjar tappa effekten med det skonsamma mot håret. Fast det kan ju vara inbillning också. Fick visserligen med extra plattor, så ska nog byta ut de snart. Den används så gott som dagligen.
Nu blir the Big Bang theory innan sovdags, snart är det helg igen! Jippie :>