New pants

Nya byxor! Ett par jeans som jag köpte för ett presentkort på Gina tricot {Kristen, 499 kr} & röda leggings från h&m's barnavdelning för ynka 129 kronor, älskar dom!

Gårdagen bjöd på mys med de bästa! Åkte till Johanna efter jobbet, där även Jakob var, så vi bestämde oss för att åka alla fyra ner på stan och äta på Rhodos, mums! Sedan åkte vi hem till oss och killarna spelade Fifa, och jag och Johanna kollade på filmen Jag saknar dig, som vi velat se ett bra tag. Den var ganska bra, Johanna tröttnade dock efter halva, för hon tyckte den var dålig, men jag var tvungen att se klart den! :)

Idag glider jag runt i mina röda pants, underbart sköna och snygga! (Rödare i verkligheten). Har precis unnat mig en ansiktsmask och en skön dusch. Får se vad dagen bjuder på, älskling är iväg och spelar cup & jag ska nog bara njuta av att det är lördag!




Woop woop

Veckorna går så himla fort.. och jag hinner aldrig blogga! ;) Jag trivs så oerhört bra med alla på jobbet, vi har så kul ihop! Så veckorna kan väl inte gå annat än fort.
Igår var jag och min lillasyster upp till Stockholm och Annexet och såg Gavin Degraw. Det var UNDERBART. Shit vilken fantastisk artist han är! Sådan bra kontakt med publiken, hans RÖST <3, låtarna var ännu mer fantastiska live. I slutet körde han "I don't want to be" som han nog är mest känd för, ledsången till One tree hill. Vilket drag det blev då, haha ;D Sedan trodde man att han skulle avsluta med den, men så kom han tillbaka och körde någon mindre känd låt och SEN så drog han igång sin stora hit "Not over you" från senaste skivan. Då blev det ännu större drag! Haha. Fantastisk kväll och mysig kvalitetstid med syster min!

Sedan så har jag & Amanda även bestämt en resa till Alicante, i april blir det :) Så mysigt och kul det ska bli! Och förhoppningsvis varmt & skönt ;)
Har redan köpt några godingar till bikinis samt två stycken linnen! De har fått in en helt galet snygg virkad bikini, jag beställde den i båda modellerna :)

Nu blir det ett rykande färskt One tree hill med hunny ♥